Dinars de migdia - Cafè del centre
16449
page-template-default,page,page-id-16449,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Dinars de migdia

17 d’Octubre de 2019

CATALÀ    |   ENGLISH   
dinars de migdia 3

Primers

Arròs negre amb calamar, pollastre i llagostins amb all i oli de julivert
Vichyssoise de porro i moniato amb pols pernil cruixent i crostonets de pa
Espaguetis negres del Sant Martí Amb salsa marinera de llagostins, safrà i verduretes
Amanida amb formatge de cabra cruixent, tomàquet, fruits secs i magrana amb vinagreta de mel

Arròs sec amb calamar, dauets de rap, espàrrecs verds, cansalada cuita a baixa temperatura i al i oli de safrà (Supl.+7€)

dinars de migdia 2

Segons

Mandonguilles de Cal Riu guisades amb bolets i fons de cremós de xampinyons
Maires fresques a l’Andalusa amb amanida de patata
Rotllet de porro carbassa, xampinyons i crema de ceps amb pols d’avellana

Filet d’Orada fresca a la planxa amb saltejat de llagostins, shitake i toc de soja amb fons de cremós de moniato (Supl.+4€)
Tataki d’entrecot de Cal Riu de 300gr amb vinagreta de porro i tomàquets secs. (Supl. +8€)
Txuletón de vaca vella reposada de Cal Riu d’1Kg acompanyat de patates cruixents i pebrot verd. (Supl. +45€)
· Recomanat per dues persones·

dinars de migdia

Postres

Flam de formatge,

mouse de gerds,

Rostes de santa Teresa amb crema de pinya,

mel i mató,

iogurt amb coulis de mango,

gelat del dia (maduixa i xocolata),

fruita (poma o taronja)

Coulant amb nata i gelat de vainilla (Supl.+3€)

Pa, vi i aigua. Cobrem suplement si en demaneu de més. | Cafè inclòs si no es demanen postres.

10,90€  IVA Inclòs.16,00€ cap de setmana i festius. Acceptem targetes. | 5% de descompte als socis i les sòcies de l’Ateneu El Centre