Dinars de migdia - Cafè del centre
16449
page-template-default,page,page-id-16449,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Dinars de migdia

20 de Febrer de 2019

Aquests són els plats que pots menjar si vens a dinar avui

dinars de migdia 3

De primers

Crema de porro i pastanaga amb pols de formatge de cabra

Fideus a la cassola amb sípia bruta, calamar i botifarra negra

Amanida amb tonyina, tomàquet, ou dur, olives negres i vinagreta de mostassa

Ou ferrat amb fons de trinxat de patata, carbassa i bacó, amb suc de rostit i pernil salat de Ca l’Abel

Arròs mar i muntanya del Centru( ceps, gambots, carxofa i calamar) (Supl.+7€)

dinars de migdia 2

De segons

 

Botifarrons guisats a l’estil del Centru (faves, cargols i bolets)

Suquet de tonyina i bacallà amb daus de patata cruixent

Fals rissotto de coliflor amb crema de trompetes de la mort i parmesà

Melós de costellam de porc de Cal Riu marinat, cuinat a baixa temperatura amb reducció del seu suc i patates cruixents(Supl.+4€)

Peus de porc Duroc de Ca l’Abel guisats amb cargols i botifarra negra (Supl.+7€)

Tataki d’entrecot de Cal Riu de 300gr amb vinagreta de porro i tomàquets secs (Supl. +8€)

Txuletón de vaca vella reposada d’un kilogram amb les seves patates i pebrot (Supl.+45€)

Recomanat per a dues persones

dinars de migdia

De Postres

Flam de formatge,

Iogurt amb coulis de gerds,

Gelat del dia,

Mel i mato

, Pastis d’ametlla

Fruita (mandarina o pera)

Pastís de trufa i baileys (Supl.+3,5€)

Panacotta de te matxa, cítrics i xocolata blanca amb pols de festuc caramel·litzat (Supl.+3)

Pa, vi i aigua. Cobrem suplement si en demaneu de més. | Cafè inclòs si no es demanen postres.

10,90€  IVA Inclòs.16,00€ cap de setmana i festius. Acceptem targetes. | 5% de descompte als socis i les sòcies de l’Ateneu El Centre