Dinars de migdia - Cafè del centre
16449
page-template-default,page,page-id-16449,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Dinars de migdia

21 d’Abril de 2019

Aquests són els plats que pots menjar si vens a dinar avui

dinars de migdia 3

Primers

Amanida Russa casolana del Centro
Crema de xampinyons, ceba tendra i patata amb encenalls de parmesà
Mil fulls de patata, botifarra i porro amb llàgrima de romesco
Tagliatelle amb crema de gorgonzola, poma i nous
Pop marcat a la planxa amb fons de puré de patata i espàrrecs verds saltejats i gotes d’all i oli de pebre vermell (Supl.+8€)
Arròs sec sense feina amb sèpia bruta, calamar i llagostins amb all i oli de safrà (Supl.+7€)

dinars de migdia 2

De segons

Costella de porc cuita a baixa temperatura amb reducció del seu suc i fons de parmentier de patata trufada
Bacallà al vapor amb fons de cremós de patata i carbassa ECO amb vinagreta de porro i tomàquets secs
Canelons de verduretes amb beixamel de formatge de cabra
Espatlla de xai de Cal Riu farcida amb ceps, botifarra d’ou i espàrrecs verds amb reducció del seu suc i fons de cremós de moniato (Supl.+6€)
Peus de porc Duroc de Ca l’Abel guisats amb llagostins (Supl.+6€)
Tataki d’entrecot de Cal Riu de 300gr amb vinagreta de porro i tomàquets secs (Supl. +8€)

dinars de migdia

De Postres

Natilles casolanes amb galeta

Tiramisú

Mel i mató

Iogurt amb coulis de mango

Gelat del dia

Fruita (Pinya)

Coulant de xocolata amb nata i gelat de vainilla (Supl+3€)

Daus de “ginxoriguer” i llima amb fons de crema de coco u fruites liofilitzades(Supl+3€)

Pastis de gerds i formatge (Supl+3€)

Mini carrot cakes amb gelat de nata (Supl.+2€)

Pa, vi i aigua. Cobrem suplement si en demaneu de més. | Cafè inclòs si no es demanen postres.

10,90€  IVA Inclòs.16,00€ cap de setmana i festius. Acceptem targetes. | 5% de descompte als socis i les sòcies de l’Ateneu El Centre