Cistella
REGALA CENTRE - Cafè del centre
18609
page-template-default,page,page-id-18609,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

REGALA CENTRE

REGALA CENTRE!

 

 

 

Regala Centre és una proposta per combatre junts la crisi del Covid-19. Neix de les ganes de recuperar aquelles experiències que ens fan gaudir i que aviat podrem tornar a viure (sempre amb totes les mesures de seguretat). Es tracta d’oferir l’oferta gastronòmica del Cafè del Centre, de manera anticipada, per a que els nostres clients la pugueu gaudir quan acabi el confinament. Es poden escollir diferents propostes: els Vals de 30€ i 60€ i, fins i tot, el nostre Menú Degustació.

Si durant aquests dies compres o regales aquests productes estaràs contribuït a la nostra recuperació i la dels nostres proveïdors de proximitat. També ajudes a totes les persones que treballem al Cafè del Centre a tornar a començar. I, a més, tens bons plans per quan puguem tornar a obrir les nostres portes.

 

 

 

 

Offline ! We will start taking orders in

0Hours 0Minutes 0Seconds