Cistella
Cafè del Centre: Nnecessitàvem parar, però... Seguim!
16084
post-template-default,single,single-post,postid-16084,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-26598

Cafè del Centre: Necessitàvem parar, però… Seguim!

Cafe del centre

Cafè del Centre: Necessitàvem parar, però… Seguim!

Moltes de vosaltres, fidels seguidores de les menges que us oferim des de fa més de quatre anys al Cafè del Centre de Caldes de Montbui, us devíeu sorprendre quan vau veure que tancàvem el passat 26 de juliol i fins l’1 de setembre. El cert és que l’agost és dels mesos més fluixos econòmicament parlant al nostre projecte. No tenir terrassa d’estiu hi ajuda. La història, però, va una mica més enllà.

El Cafè del Centre té com a sala de màquines i com a principal font d’ingressos els productes que, un cop manipulats, surten de la cuina. Els menús, plats, tapes, racions i demés menges representen bona part de la nostra facturació. Facturació que, a hores d’ara, dona de menjar no només a vosaltres, sinó als i les 13 treballadores que, d’una manera o altra, en major o menor mesura, depenem i vivim del projecte del Cafè del Centre. És per això que, a demanda de l’equip de cuina, vam decidir embarcar-nos en el projecte d’ampliar-la. I, òbviament, havia de ser a l’agost.

En Joan Serra Malla és el nostre paleta-constructor-arquitecte tècnic de confiança. Ell va ser el que ens va fer la cuina l’estiu del 2012 i també en temps rècord. Gràcies a ell i al seu bon treballar hem pogut esdevenir el que som ara. Faltaven, «només», els diners. Ràpidament ens vam posar en contacte amb la única entitat de crèdit en la que confiem, que és Coop57. El projecte ens situava, com al 2012, en un crèdit de 70.000€ que se sumaven als 42.000€ que encara devíem de les obres anteriors. I l’altra cosa que també faltava era el vostre suport. El suport de les més de 50 persones que, mancomunadament, vau tornar a posar-vos a la nostra disposició per avalar els 110.000€ en que es convertia el nou crèdit. I ho hem aconseguit.

El dia 1 de setembre, dimarts, retornem amb forces. Hem parat. Hem marxat més o menys lluny, hem desconnectat, descansat, parat, dormit… Hem agafat forces per retornar i re impulsar el Cafè del Centre cap a on us mereixeu.

Tornem amb les idees renovades. Tenim nous projectes entre mans que us explicarem a partir d’aquest més. Podreu gaudir de les noves menges, de la nova carta, dels plats del menú i, sobretot, dels nostres somriures. Necessitàvem parar, però els nostres somriures, provocats per vosaltres i el vostre suport, són la font principal d’energia que necessitem per continuar.

No Comments

Post A Comment

Offline ! We will start taking orders in

0Hours 0Minutes 0Seconds