De primers
Amanida de llenties de Cal Parellada amb verduretes, tomàquet cassé i bacallà esqueixat.
Vichyssoise de shiitake, moniato i patates amb els seus divertiments.
Macarrons de la iaia amb salsa bolonyesa i cansalada cuita a baixa temperatura.
Pèsols ofegats amb calamars, ceba caramel·litzada i menta.
Arròs sec de muntanya del Centre. (supl. +7€)
SEGONS
Galta de porc cuita a baixa temperatura amb reducció del seu suc i patates cruixents.
El nostre bacallà a la llauna amb verduretes saltejades.
Durum pizza de falafel fet a casa i verdures amb mozzarella gratinada.
Filet de vedella al punt del xef amb crema de bolets i patates cruixents. (Supl.+7€)
Vedella amb bolets i patates rosses. (Supl.+4€)
Tataki d’Entrecot de Cal Riu de 350 grs. amb vinagreta de tomàquets secs i porro. (Supl.+8€)
Txuletón de vaca vella d’1 Kg. amb les seves patates i pebrot. (Supl.+32€)
El nostre mig pollastre a l’ast amb patates i all i oli. (Supl.+6€)
De postres
Pastís de mango i coco amb crumble de xocolata
Tiramisú de baileys
Pastís de formatge
Maduixes amb nata
mel i mató
iogurt amb amb colis de mango
Gelat de cafè, i/o nata
Fruita: taronja
Coulant de xocolata amb pols de festuc i crema de vainilla. (Supl.+3€)
Sacher de xocolata del tito Arnau. (Supl.+3€)
Pa, vi i aigua inclòs. Càrrec adicional si en voleu més.
11,90€ entre setmana/ 18,00€ cap de setmana i festius. IVA Inclòs. Acceptem targetes. | 5% de descompte als socis i les sòcies de l’Ateneu El Centre