Cistella
Menús a foc lent - cap de Setmana - Cafè del centre
20132
page-template-default,page,page-id-20132,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Menús a foc lent – cap de Setmana

MENÚ A FOC LENT

Menú mestre arroser

 

Pica – pica per compartir:

Braves foc lent (1 ració cada 3 comensals)

Tires de pollastre (1 ració cada 3 comensals)

Amanida de temporada ( 1 cada 4 comensals)

Croquetes de gambot (1 unitats per persona)

 

Arròs o fideuà a escollir:

Arròs meloset del bosc:

  • Arròs sec amb salsitxa, costella, llengua de bou i dauets de melós de vedella amb gotes d’all i oli. 

Arròs jove Marinera:

  • Arròs sec de pals de la varietat carnaroli, amb sipia bruta, pop, gambot i ceviche suau de corball amb allioli de julivert.

Arròs mariner de bosc: 

  • Arròs sec de pals de la varietat carnaroli, amb salsitxa, escamarlà, bacallà, carxofa i allioli de romesco.

Arròs verd: 

  • Arròs sec de pals de la varietat carnaroli amb bròquil, espàrrec verd, bledes, porro i carxofa amb brou de verdures i espinacs i allioli de ruca.

Postres a escollir:

  • El nostre pastis cremós de formatge, amb melmelada de figues i fruits del bosc
  • Coulant de xocolata amb gelat d’straciatella, crumble i fruits vermells

(No s’inclou pa ni beguda)

 

Preu: 27,00€ per persona

(IVA inclòs)

MENÚ FOC LENT

Per compartir:

Braves foc lent

Amanida tropeta amb mescla d’espinac, ruca, porro i pastanaga amanits, amb pera impregnada amb vi especiat, boles de gorgonzola i formatge de cabra arrebossades amb sèsam caramelitzat, nous i panses i vinagreta de ceps.

Nugguets de costella de porc. 

Croqueta de gambot

Tastet d’arròs a foc lent.

Segons a escollir:

  • Fricando de corball amb bolets de temporada i fesols de cal Parellada.
  • El nostre caneló de pollastre eco de Can Palou rostit amb cansalada de porc Duroc i xiitakes, amb beixamel de formatge Gruyère i farigola, emmental gratinat, tel de papada fumada i suc de rostit.
  • Tagliatelle frescos cuinats amb brou de verdures, bolets de temporada,carbassa, espinacs i un toc de parmesà.

Postres a escollir:

  • El nostre pastis cremós de formatge, amb melmelada de figues i fruits del bosc.
  • Mini sacher de brownie i trufa amb crema de vainilla i taronja.

 

(No s’inclou pa ni beguda)

Preu: 27,00€ per persona  (IVA inclòs)

 

(IVA inclòs)

*Aquests són menús per a grups de més de deu persones, si sou un grup més reduït també es possible fer-lo a taula completa a partir de 4 persones.

Fes la teva reserva anticipada trucant al 93 865 00 16

(cada dia excepte els dilluns)

Offline ! We will start taking orders in

0Hours 0Minutes 0Seconds