Cistella
Menús a foc lent - cap de Setmana - Cafè del centre
20132
page-template-default,page,page-id-20132,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Menús a foc lent – cap de Setmana

MENÚ A FOC LENT

Menú mestre arroser

 

Pica – pica per compartir:

Braves foc lent (1 ració cada 3 comensals)

Tires de pollastre (1 ració cada 3 comensals)

Amanida de temporada ( 1 cada 4 comensals)

Croquetes de gambot (1 unitats per persona)

 

Arròs o fideuà a escollir:

Arròs de pollastre rostit:

  • Arròs sec de pals de la varietat carnaroli, amb salsitxa, pollastre ecològic de Can Palou, brou de pollastre, xampinyons i cansalada de porc Duroc en dues coccions.

Arròs jove Marinera:

  • Arròs sec de pals de la varietat carnaroli, amb sipia bruta, pop, gambot i ceviche suau de corball amb allioli de julivert.

Arròs mariner de bosc: 

  • Arròs sec de pals de la varietat carnaroli, amb salsitxa, escamarlà, bacallà, carxofa i allioli de romesco.

Arròs verd: 

  • Arròs sec de pals de la varietat carnaroli amb bròquil, espàrrec verd, bledes, porro i carxofa amb brou de verdures i espinacs i allioli de ruca.

Postres a escollir:

  • Tagliatelle de pinya a la carbonara de xocolata blanca amb dauets de pera al vi.
  • Flam de mató de la Maite, teula de llimona i gelat d’avellana.

(No s’inclou pa ni beguda)

 

Preu: 27,00€ per persona

(IVA inclòs)

MENÚ FOC LENT

Per compartir:

Braves foc lent

Amanida tropeta amb alvocat, gruyère,formatge novell de Montbrú, sèsam caramelitzat, tomàquet xerri, humus de remolatxa i vinagreta de mostassa i herbes fresques.

Nugguets de cansalada 

Croqueta de gambot

Tastet d’arròs a foc lent.

Segons a escollir:

  • Llom de bacallà a la llauna a baixa temperatura amb fons de fesols de cal Parellada.
  • La nostra costella de porc Duroc de ca l’Abel a l’estil barbacoa en dues coccions, patates cruixents, porro caramelitzat i allioli de salsa barbacoa feta a casa.
  • Tagliatelle frescos cuinats amb brou de verdures, bolets de temporada,carbassa, espinacs i un toc de parmesà.

Postres a escollir:

  • El Brownie de la Cris amb gelat de vainilla i toffee
  • Flam de mató de la Maite, teula de llimona i gelat d’avellana

(No s’inclou pa ni beguda)

Preu: 27,00€ per persona  (IVA inclòs)

 

(IVA inclòs)

*Aquests són menús per a grups de més de deu persones, si sou un grup més reduït també es possible fer-lo a taula completa a partir de 4 persones.

Fes la teva reserva anticipada trucant al 93 865 00 16

(cada dia excepte els dilluns)

Offline ! We will start taking orders in

0Hours 0Minutes 0Seconds