Menús a foc lent – cap de Setmana
Menú mestre arroser
Pica – pica per compartir:
Braves foc lent (1 ració cada 3 comensals)
Tires de pollastre (1 ració cada 3 comensals)
Amanida de temporada ( 1 cada 4 comensals)
Croquetes de gambot (1 unitats per persona)
Arròs o fideuà a escollir:
Arròs de pollastre rostit:
- Arròs sec de pals de la varietat carnaroli, amb salsitxa, pollastre ecològic de Can Palou, brou de pollastre, xampinyons i cansalada de porc Duroc en dues coccions.
Arròs jove Marinera:
- Arròs sec de pals de la varietat carnaroli, amb sipia bruta, pop, gambot i ceviche suau de corball amb allioli de julivert.
Arròs mariner de bosc:
- Arròs sec de pals de la varietat carnaroli, amb salsitxa, escamarlà, bacallà, carxofa i allioli de romesco.
Arròs verd:
- Arròs sec de pals de la varietat carnaroli amb bròquil, espàrrec verd, bledes, porro i carxofa amb brou de verdures i espinacs i allioli de ruca.
Postres a escollir:
- Tagliatelle de pinya a la carbonara de xocolata blanca amb dauets de pera al vi.
- Flam de mató de la Maite, teula de llimona i gelat d’avellana.
(No s’inclou pa ni beguda)
Preu: 27,00€ per persona
(IVA inclòs)
MENÚ FOC LENT
Per compartir:
Braves foc lent
Amanida tropeta amb alvocat, gruyère,formatge novell de Montbrú, sèsam caramelitzat, tomàquet xerri, humus de remolatxa i vinagreta de mostassa i herbes fresques.
Nugguets de cansalada
Croqueta de gambot
Tastet d’arròs a foc lent.
Segons a escollir:
- Llom de bacallà a la llauna a baixa temperatura amb fons de fesols de cal Parellada.
- La nostra costella de porc Duroc de ca l’Abel a l’estil barbacoa en dues coccions, patates cruixents, porro caramelitzat i allioli de salsa barbacoa feta a casa.
- Tagliatelle frescos cuinats amb brou de verdures, bolets de temporada,carbassa, espinacs i un toc de parmesà.
Postres a escollir:
- El Brownie de la Cris amb gelat de vainilla i toffee
- Flam de mató de la Maite, teula de llimona i gelat d’avellana
(No s’inclou pa ni beguda)
Preu: 27,00€ per persona (IVA inclòs)
(IVA inclòs)
*Aquests són menús per a grups de més de deu persones, si sou un grup més reduït també es possible fer-lo a taula completa a partir de 4 persones.
Fes la teva reserva anticipada trucant al 93 865 00 16
(cada dia excepte els dilluns)