Cistella
Menús de grup - Cafè del centre
25856
page-template-default,page,page-id-25856,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-26598

Menús de grup

MENÚ 

DE GRUPS

MENÚ GRUPS NITS

 

 

Què inclou…

 

PICA-PICA PER COMPARTIR:

 

 

Filets de sardines marinades a casa amb vinagreta i soja, acompanyades de pa de coca amb tomàquet (1 ració cada 6 comensals)

(Peix, crustaci, mol·luscs, cacauets, fruits secs, soja, gluten, sulfits)


Patates braves del Centru amb allioli (1 unitat cada 4 comensals)

(gluten, làctics, ou, sulfits i fruits secs)


Amanida de burrata amb bolets de temporada escabetxats, pesto de trompetes de la mort, i cruixent de parmesà. (1 cada 4 comensals)

(fruits secs, sulfits, làctics)


Nigiris de papada fumada cuinada a baixa temperatura amb trinxat de la Cerdanya, reducció de fons fosc i gota d’allioli (4 uni) (1 unitat cada 4 comensals)

(Peix, crustaci, mol·luscs,ou, soja, gluten, sulfits)


Croquetes de gambes a l’allet // De Bolets de temporada  (1 unitat de cada per persona)

(gluten, làctic, ou, fruits secs, soja, crustaci, mol·lusc, mostassa, sulfits) // (gluten, làctics, sulfits, ou)

SEGONS:

 

 

Llom de bacallà cuinat a baixa temperatura, amb muselina de kimchi i fons de  cremós de rossinyols  i oli de sajolida.

(Peix, gluten, soja, ou, sulfits, làctics)

&

Mini rotllets de xai Eco de can Canyelles marinat amb verdures, cuit a baixa temperatura, amb reducció del seu suc, cremós de llenties de cal Perellada i cruixent de col kale.

(sulfits, fruits secs, làctics)

 

POSTRES A ESCOLLIR:

 

El nostre pastis cremós de formatge, amb melmelada de figues i fruits del bosc.

(ou, gluten, fruits secs, làctic, sulfits)

 

Ó

 

Coulant de xocolata amb gelat de vainilla.

(ou, gluten, làctics, fruits secs, sulfits)

(No s’inclou pa ni beguda)

Preu: 29,00€ per persona

(IVA inclòs)

 

OPCIÓ VEGETARIANA

 

 

PICA-PICA PER COMPARTIR:

 

 

Patates braves del Centru amb allioli (1 ració cada 4 comensals) (gluten, làctics, ou, sulfits i fruits secs)


Amanida de burrata amb bolets de temporada escabetxats, pesto de trompetes de la mort, i cruixent de parmesà. (1 cada 4 comensals)

(fruits secs, sulfits, làctics)


Duet d’hummus de cigrons i camagrocs i de carbassa i castanyes acompanyat amb pa de la Noe, crudités de pastanaga i carbassó i cruixent de papadam. (1 cada 4 comensals)

(Sèsam, gluten i sulfits , fruits secs)


Croquetes de bolets de temporada  (2 unitat de cada per persona)

(gluten, làctics, sulfits, ou)

Segons:

 

Cors de carxofa farcits de carbassa i xampinyons amb provolone fos i crumble de parmesà. (2 unitats)

(fruits secs, gluten, sulfits, làctics)

 

&

 

Raviolis de remolatxa farcits de formatge blau de cabra de Montbrú, bolets de card confitats, pipes caramelitzades i vinagreta de tomàquet, espinac i orenga fresca.

(sulfits, làctics, fruits secs)

 

POSTRES A ESCOLLIR:

 

El nostre pastis cremós de formatge, amb melmelada de figues i fruits del bosc.

(ou, gluten, fruits secs, làctic, sulfits)

 

Ó

Coulant de xocolata amb gelat de vainilla.

(ou, gluten, làctics, fruits secs, sulfits)

(No s’inclou pa ni beguda)

Preu: 29,00€ per persona

(IVA inclòs)

*Aquests són menús per a grups de 15 persones o més.

Fes la teva reserva anticipada trucant al 93 865 00 16

(cada dia excepte els dilluns)

MENÚS MIGDIA CAP DE SETMANA

MENÚ MESTRE ARROSSER

 

 

PICA-PICA PER COMPARTIR:

 

Braves a foc lent (1 ració cada 3 comensals)

(gluten, làctics, ou, sulfits i fruits secs)


Tires de pollastre (1 ració cada 3 comensals)

(gluten, ou,  soia, mostassa, sulfits, fruits secs)


Amanida de temporada ( 1 cada 4 comensals)

-consultar al·lèrgens-


Croquetes de gambot (1 unitats per persona)

(gluten, làctic, crustaci, mol·lusc, ou, sulfit)

 

 

 

ARRÒS O FIDEUÀ A ESCOLLIR:

 

Arròs jove navalleru :

Arròs sec de pals varietat Carnaroli, amb sípia bruta, navalles gallegues amb muselina de kimchy i  tàrtar de gambot.

(peix, crustaci, mol·lusc, fruits secs, ou, sulfits, soja, gluten)


Arròs mariner de bosc 2,0:

Arròs sec de pals varietat Carnaroli, amb salsitxa de porc Duroc de Ca l’Abel, sípia bruta, daus de corball amb tel de papada fumada i gotes d’allioli de pebre vermell.

( peix, crustaci, molusc, sulfits, fruits secs, ou)


Arròs del secret mortal:

Arròs sec de pals varietat Carnaroli, amb trompetes de la mort, tataki de secret de porc Duroc de ca l’Abel , reducció de fons fosc i allioli  d’all negre i kimchi.

(ou, sulfits, fruits secs, api, gluten,soja)


Arròs jove Carxofaire.

Arròs sec de pals varietat Carnaroli, amb ceps, carxofes, carbassa i  gotes d’all i oli.

(ou, sulfits, fruits sec, api)


 

POSTRES A ESCOLLIR:

 

El nostre pastis cremós de formatge, amb melmelada de figues i fruits del bosc.

(ou, gluten, fruits secs, làctic, sulfits)

Ó

Coulant de xocolata amb gelat d’straciatella, crumble i fruits vermells.

( gluten, ou, fruits secs, làctics, soja)

 

(No s’inclou pa ni beguda)

Preu: 29,00€ per persona

(IVA inclòs)

 

 

 

 

MENÚ A FOC LENT

 

 

PICA-PICA PER COMPARTIR:

 

Braves a foc lent (1 ració cada 3 comensals)

(gluten, làctics, ou, sulfits i fruits secs)


Amanida de temporada ( 1 cada 4 comensals)

– consultar al·lèrgens –


Croquetes de gambot  i croquetes de pernil ibèric (1 de cada per persona)

(gluten, làctic, ou, fruits secs, soja, crustaci, mol·lusc, mostassa, sulfits) // (gluten, làctics, sulfits, ou)


Tastet d’arròs del xef (1 unitat per persona)

(Crustaci, Mol·lusc, Api, Peix, Ou, Fruits secs, Sulfits) – consultar al·lèrgens-

SEGONS A ESCOLLIR:

 

Fricandó de “ pilotes que en son de bones” al forn, farcides de cremós de trompetes i textures de tubercles.

(ou, gluten, làctic, api, sulfits, fruits secs)


Daus de corvall salvatge a la menier de moixernons, amb pastanaga baby i bròquil.

(peix, lactic.,sulfits, api)


 

Cors de carxofa farcits de carbassa i xampinyons amb provolone fos i crumble de parmesà. (2 unitats)

(fruits secs, gluten, sulfits, làctics)


 

 

 

 

POSTRES A ESCOLLIR:

 

El nostre pastis cremós de formatge, amb melmelada de figues i fruits del bosc.

(ou, gluten, fruits secs, làctic, sulfits)

Ó

Coulant de xocolata amb gelat d’straciatella, crumble i fruits vermells.

( gluten, ou, fruits secs, làctics, soja)

 

(No s’inclou pa ni beguda)

Preu: 32,00€ per persona

(IVA inclòs)

 

*Aquests són menús per a grups de més de 10 persones a taula completa.

Si sou un grup més reduït també es possible fer-lo a taula completa a partir de 4 persones.

Fes la teva reserva anticipada trucant al 93 865 00 16

(cada dia excepte els dilluns)

Offline ! We will start taking orders in

0Hours 0Minutes 0Seconds