Cistella
Menús de grup Agost - Cafè del centre
25856
page-template-default,page,page-id-25856,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Menús de grup Agost

MENÚ 

NITS

Què inclou…

 

 

PICA-PICA PER COMPARTIR:

 

Filets de sardines marinades a casa amb vinagreta i soja, acompanyades de pa de coca amb tomàquet (1 ració cada 6 comensals)


Patates braves del Centru amb allioli (1 ració cada 4 comensals)


La nostra Amanida de tomaquets: Nas de bruixa, rosa ple, blau i Xerris amb mini rodanxes de ceba tendra i vinagreta d’orenga fresc. (1 cada 4 comensals)


Nuggets de melós de costella amb la nostra salsa especial  (2 unitats per persona)


Croquetes de carbassa, pastanaga, porro i mozzarella //De marmitako de tonyina

  (1 unitat de cada per persona)

SEGONS:

 

La nostra costella de porc Duroc de ca l’Abel a l’estil barbacoa en dues coccions, patates cruixents, porro caramelitzat i allioli de salsa barbacoa feta a casa.

&

Tataki de salmó amb vinagreta d’oli de sèsam, soja, vinagre i salsa teriyaki amb fons de guacamole rústic i sèsam caramelitzat

 

 

 

POSTRES A ESCOLLIR:

 

 

El nostre pastis cremós de formatge, amb melmelada de figues i fruits del bosc.

 

Ó

 

Mini sacher de brownie i trufa amb crema de vainilla i taronja.

 

(No s’inclou pa ni beguda)

Preu: 27,00€ per persona

(IVA inclòs)

 

*Aquests són menús per a grups de quinze persones o més.

Fes la teva reserva anticipada trucant al 93 865 00 16

(cada dia excepte els dilluns)

MENÚS MIGDIA 

MENÚ MESTRE ARROSSER

 

 

PICA-PICA PER COMPARTIR:

 

Braves foc lent (1 ració cada 3 comensals)


Tires de pollastre (1 ració cada 3 comensals)


Amanida de temporada ( 1 cada 4 comensals)


Croquetes de gambot (1 unitats per persona)

 

 

 

 

ARRÒS O FIDEUÀ A COMPARTIR:

 

Arròs de panxa i bolets:

 

Arròs sec de pals de la varietat Carnaroli amb salsitxa i botifarra de porc Duroc de ca L’Abel, bolets de cultiu i panxeta de porc Duroc cuita a baixa temperatura amb reducció del seu suc i gotes d’allioli.

 

 

Arròs jove Marinera:

 

Arròs sec de pals de la varietat carnaroli, amb sipia bruta, pop, gambot i ceviche suau de corball amb allioli de julivert.

 

 

Arròs mariner de bosc 2: 

 

Arròs sec de pals de la varietat carnaroli, amb salsitxa de porc Duroc de Ca l’Abel, gambot, sípia bruta, daus de corball, amb tel de papada i gotes d’allioli de Pebre vermell.

 

 

Arròs verd: 

 

Arròs sec de pals de la varietat carnaroli amb bròquil, espàrrec verd, bledes, porro i carxofa amb brou de verdures i espinacs i allioli de ruca.

 

 

 

POSTRES A ESCOLLIR:

 

El nostre pastis cremós de formatge, amb melmelada de figues i fruits del bosc

Ó

Coulant de xocolata amb gelat d’straciatella, crumble i fruits vermells

 

 

(No s’inclou pa ni beguda)

Preu: 27,00€ per persona

(IVA inclòs)

 

 

 

 

MENÚ A FOC LENT

 

 

PICA-PICA PER COMPARTIR:

 

Braves foc lent (1 ració cada 3 comensals)


Nuggets de costella  (1 ració cada 3 comensals)


Amanida de temporada ( 1 cada 4 comensals)


Croquetes de gambot (1 unitats per persona)

 

 

SEGONS A ESCOLLIR:

  • Mini tataki d’entrecot al punt del xef amb reducció del seu suc, bolets i un toc picant.

     

  • Tataki de salmó amb vinagreta d’oli de sèsam, soja, vinagre i salsa teriyaki amb fons de guacamole rústic i sèsam caramelitzat. 

     

  • Raviolis de Remolatxa farcits de formatge Blau de Cabra de Montbrú, bolets de card confitats, pipes caramelitzades i vinagreta de tomàquet, espinac i orenga fresc.

     

 

 

 

POSTRES A ESCOLLIR:

 

El nostre pastis cremós de formatge, amb melmelada de figues i fruits del bosc

Ó

Coulant de xocolata amb gelat d’straciatella, crumble i fruits vermells

 

 

 

(No s’inclou pa ni beguda)

Preu: 27,00€ per persona

(IVA inclòs)

 

*Aquests són menús per a grups de més de deu persones, si sou un grup més reduït també es possible fer-lo a taula completa a partir de 4 persones.

Fes la teva reserva anticipada trucant al 93 865 00 16

(cada dia excepte els dilluns)

Offline ! We will start taking orders in

0Hours 0Minutes 0Seconds