Cistella
Termes i condicions - Cafè del centre
18668
page-template-default,page,page-id-18668,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-26598

TERMES I CONDICIONS DEL SERVEI

 

 

El present document regula les condicions generals de la Política de venda i cancelació/devolució que regeixen, juntament amb les polítiques de privacitat i de cookies la contractació o ús per l’usuari dels serveis oferts a través del lloc web cafedelcentre.cat titularitat de Cafè del Centre SCCL , amb NIF F65858193 i domicili fiscal a corredossos de baix,11. 08140- Caldes de Montbui.

Per mitjà de l’acceptació de les presents Condicions Generals, l’Usuari manifesta:

 • Que ha llegit, entén i comprèn la política de venda i cancelació/devolució;
 • Que és una persona amb capacitat suficient per contractar;
 • Que assumeix totes les obligacions aquí disposades.
 • L’adquisició dels serveis o productes inclosos a la web impliquen l’acceptació de tots els termes inclosos en aquestes Condicions Generals. L’Usuari ha de llegir atentament les presents Condicions Generals cada vegada que accedeixi a la Web, ja que aquest i aquestes Condicions Generals poden patir modificacions per adaptar-se a la legislació vigent o recollir els canvis realitzats en els serveis prestats.

Cafè del Centre SCCL es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, qualsevol modificació en els continguts i serveis oferts a través del Lloc Web, de les presents Condicions Generals i, en general, de quants elements integren el disseny i la configuració del Lloc Web.

 

SERVEIS

Cafè del centre SCCL presta serveis de menjar per emportar i amb lliurament a domicili i de venda de vals bescanviables per a àpats al mateix local. aquest serveis es realitzen através de la botiga virtual cafedelcentre.cat. El menjar per emportar i amb lliurament a domicili se serveix en recipients aptes per escalfar al microones.


 

PROCÉS DE CONTRACTACIÓ

El procediment que l’Usuari haurà de seguir per contractar els serveis de Cafè del Centre serà:

 • Elecció de la forma de lliurament: recollir al restaurant o lliurament a docimicili, Cal comprovar les zones de lliurament.
 • Selecció i configuració de menú o producte dins de el comerç en línia inclòs en el Lloc Web
 • Farà clic sobre el botó afegir a la cistella
 • Farà clic sobre el botó realitzar compra
 • Pagament  i finalització de la comanda
 • Els mètode de pagament disponible serà ,únicament, Pagament per TPV virutal (l’usuari serà redirigit a la plataforma corresponent de l’entitat financera).
 • A l’acabar el procés de pagament l’Usuari serà redirigit a el Lloc Web, on rebrà la confirmació de la seva comanda mitjançant la visualització d’un missatge a la pantalla. L’Usuari també rebrà per correu electrònic al compte facilitat durant el procés de compra una comunicació electrònica de confirmació.

PREU I FORMA DE PAGAMENT

Els preus dels diferents menús i productes es mostren al comerç en línia. Els preus presentats al lloc web inclouen l’IVA corresponent.

RECOLLIDA I ENTREGA

Els menús i productes adquirits des del lloc web de Cafè del Centre SCCL poden ser lliurats a l’adreça que indiqui l’usuari, si aquesta es troba dins de la zona de lliurament, o, per contra, poden ser recollits en el propi local si l’usuari així ho desitja. Les comandes es poden fer quant la tenda és activa, de 13:30 a 16:00 i de 20:00 a 23:00. Les zones de lliurament són el terme municipal de Caldes de Montbui i les urbanitzacion de la Font dels enamorats i els Saulons.

Els Vals són un producte virtual que es bescanvia contrastant el codi rebut pel client amb el registre de Cafè del Centre SCCL i que són de consum exclusiu a l’espai de Cafè del Centre SCCL previa reserva de taula.

 

DEVOLUCIÓ, DESISTIMENT I ALTRES CONSIDERACIONS

Cafè del Centre SCCL no admet la devolució dels menús o productes venuts a través del web a excepció de discrepàncies entre la comanda i els productes lliurats o problemes objectius i demostrables en els plats. L’usuari s’haurà de posar en contacte amb Cafè del Centre SCCL mitjançant el telèfon 93 865 00 16 en el cas que els productes que rebi no es corresponguin amb la seva comanda o si hi ha qualsevol altra incidència al respecte. Cafè del Centre SCCL farà tot el possible per resoldre aquestes incidències en temps i forma adequats.

Offline ! We will start taking orders in

0Hours 0Minutes 0Seconds